9 Comments

 1. Ullis

  Oj vilken svår fråga. En del bloggar fastnar jag bara för. Gillar att läsa om vardag med barn, gärna blandat med andra grejer. Många av de bloggar jag började följa för 6 år sen har lagt ner, men de har också länkat nåt inlägg till någon ny jag börjat följa. Den enda blogg jag följt i 6 år är hejaabbe! Din hittade jag nog för 2 år sedan, kommer inte ihåg hur:D

 2. Sofia

  Jag tycker din blogg är den perfekta mixen, jag älskar att kika in i och se vad som hänt senaste dagarna och dina tankar om allt….
  Är så glad att jag hittade dig för ett par år sedan….!

 3. Anna

  Har läst din blogg sen du började blogga på min bebis. Gillar din humor! Och att det inte är så ytligt ( typ massa bilder hej vad snygg jag är i spetsbody/ mina nya fillers) Din blogg är en bra blogg tycker jag! Sen läser jag flera andra bloggar oxå, till och med sådana jag retar mig på ibland;)

  • admin

   Men åh vad roligt. Kul att du varit med så länge. Å kul att du skrev! Haha tror du skulle sluta läsa om du såg mig i spetsbody ?

 4. Jag tycker att en bra blogg innehåller:

  1. Bra innehåll som är relevant för mig som läsare, högt och lågt – stort som smått. Bloggar med endast affiliatelänkar eller sponsarde inlägg går bort. Jag själv blandar, för jag gillar att jag faktiskt tjänar pengar på min hobby (som nu är är ett företag)

  2. Bra bilder. Jag vill inspireras och lägger själv mycket tid på bra bilder av hög kvalité. Mest för att jag själv inte gillar att läsa bloggar med ”dåliga” bilder

  3. Att man svarar på de kommentarer som man får i bloggen

  4. Att man vågar bjuda på sig själv

  Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *