Uppladdning för Mellofest

Innan jul köpte jag biljetter till Melodifestivalen. Festen kommer till Karlstad som första stopp och jag har faktiskt aldrig varit iväg.

Tanken var att hela familjen skulle gå, men Andy vägrar, så vi tar med oss kusin Smilla som vi inte träffat på många många veckor nu. Den familjen har varit i Thailand och Olivia och hon har ringt via Whatsup appen och pratat flera gånger under den tiden. De är så himla söta när de ringer till varandra och går iväg för att prata hemligheter. Man minns ju hur det där var :)

Så på lördag är det alltså dags.

Vi har bunkrat upp med rosa boor, lysstavar, lysande öron att sätta på huvudet och självlysande knallrosa läppstift.

Ingen risk att ni ser oss på tv trots allt detta, då vi sitter rätt högt upp i Löfbergs Lila, men känslan… Känslan är där.

Olivia är så laddad så hon spricker snart. Vet inte egentligen vad hon är mest laddad för, att Smilla ska komma äntligen eller att vi ska gå  på Mello.

Min rädsla är att vi ska lyckas bli sjuka till nästa helg. Det vore höjden av vår otur.. Första helgen i vabruari och klarar vi oss dit är väl risken överhängande att man åker på ngt när man väl tar sig därifrån då alla trotsar sin sjukdom bara för att inte förlora några pengar..

Söndagen är även den bokad.

Klockan 11 hänger vi på låset till Holken och går på Tobbe Trollkarl. Dessa biljetter bokades då jag glömt bort vilken helg vi skulle på Mello. Så jäkla dåligt närminne.

Men kul ska det bli. Riktigt bra recensioner har han och dessutom 2 utsålda shower i Karlstad.

Så håll tummarna att sjukdomarna håller sig borta.

Ska ni på Melodifestivalen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *