Träna med Sköld och Laurén

I all sjukdom har jag ju totalt glömt bort att berätta om i fredags.

Jag mötte upp Carola på centralen då vi hade bestämt att vi skulle försöka ta oss ut till Annexet tillsammans. En blind leder en blind var vår filosofi.

Jag gillar människor som man kan prata som man känner varandra från start. Så är det med Carola. Så himla lättsam och go. Munnarna gick i ett på oss från att vi träffades och nog sjutton tog vi oss ut till globen dessutom.

Så jäkla chockade båda två när vi klev av på rätt station. Jag hoppade av och gjorde segertecknet direkt.

Käkade McDonalds och pratade om träning. Carola berättade att hon inte gillar närkontakt vid träning. Tänk om vi då visste vad som komma skulle.

Vi mötte upp resten av damerna utanför ingången. En otrolig lång kö ringlade sig bortåt.

Väl inne fick man gå igenom säkerhetskontroll och sen skulle jag byta om…

Ja det blev ju i ett hörn bakom min egen jacka som Sofie höll upp. Där fick jag stå och hoppas att ingen var sugen på att se free tittis eller någon annan kroppsdel.

Att hänga in jackan visade sig bli ett problem. Garderobsinhängningen var precis vid ingången och ja.. Det blev ju ett problem. Långt och trångt.

I stora hallen var det dunkelt ljus och en del utställare. Vi gick runt och kikade och fick bl.a.  varsina hörlurar.

Sen drog allt igång och Simon sköld var först ut. Riktigt hög musik pumpades ut från djn så det var stundtals svårt att höra vad han sa.

Salen var stor, men vi var flera tusen där så trångt blev det. Det var svårt att göra burpees utan att slå i någon eller att någon sulade till en själv.

Vi skulle träna i par och det var rätt närgångna övningar. Hans träningsbok går ju ut på att träna mycket tillsammans och att använda sina egen kroppstyngd. Jag och Carola tränade ihop och jag började gapskratta när vi skulle hoppa upp och grensla varandra en gång i taget och göra situps. Alla övningar genomfördes med hennes ord att hon inte gillar beröring. Haha

Efter 30 min var det paus. En kort paus. Sen äntrade Mikaela Laurén scenen och körde ett hårt uppvärmningspass som hon kör i boxningen. Gissar att vi fick en lightversion.

Vi körde en del cardio och boxning. Även här i par. Fniss

När hennes pass var klart var jag rätt mör. Det kändes i kroppen.

Tyckte det var bra pass och man fick en del bra idéer vad man skulle kunna göra hemma om man gillar att träna med den man är tillsammans med. Skulle jag inte göra! Men men jag kan ju träna själv med vissa övningar.

Vips kom gladiatorn Phoenix ut och körde fem minuters salsa med alla.. Herregud vad han drog upp stämningen och garv bland alla.

När han var klar var även i stort sätt alla andra det samma. Många rusade mot utgången och där fick man stå still i en lååååång lång stund innan man kunde hämta ut sin jacka.

Nästa gång får de nog ändra detta.

Tyckte det var en kul kväll och en rolig idé även om musiken var för hög och det var för trångt ibland i lokalen ( så himla nästan 40 år nu)…

Hann heller inte prata med alla vänner där inne då man knappt hörde vad man sa, men men vi skulle ju liksom träna hehe

Sov hos Sofie och drack ett par glad champagne innan vi fullkomligt däckade i säng. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *