Saker man passar på att göra när man vabbar

Vissa dagar när man vabbar är inte barnen så himla umgåsbara. Stundtals vill de vila i soffan, helst sova och då passar jag på att tvätta undan.

De veckor jag inte hinner tvätta en maskin om dagen växer högen så ini Norden snabbt. Och då vi inte har tvättstuga stör jag ihjäl mig på hur överjävligt det ser ut i badrummet när man går in där.

Då är det skönt att komma ikapp när man vabbar.

Köpte superfina förvaringsburkar på Rusta för ett tag sen. Från Jamie Olivers kollektion. Kanske inte är tänkt att vara tvättmedel i, men jag tycker det passade ypperligt. Särskilt bra med de små skoporna till. En skopa perfekt till tvätten.

Vi använder oss av Neutrals tvättmedel. Superbra när vi har allergier och astma i familjen. Dessutom har båda barnen väldigt känslig hud och får lätt utslag. Särskilt om man råkar ta på nya plagg som är otvättade. Vet ni att det bl.a. Är formaldehyd i nya kläder. Så de ska kunna hänga snyggt på galgen i affären. Formaldehyd som man lägger likdelar i.

Barnkläder. Likdelar. Finn ett fel.

Fy fan.

Och det r bara ett av många konstigheter som är i nya kläder.

Den här veckan är vi ikapp iallafall med tvätten.  Dock har vi städat i stort sett varje dag, men det syns ta mig sjutton inte. Oliviar är för pigg för att vara hemma, men för hostig för förskolan.

Även där finn ett fel…

Well well

Nu dags att plocka in två maskiner torr tvätt och sen kanske bygga en koja och stöka till lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *