Planera inför stundande kalas och julafton

Olivias kalas närmar sig med stormsteg. Vi har bokat discokalas som vi ska bjuda in hela klassen till. Det känns roligt att kunna ha den möjligheten iår att verkligen kunna bjuda alla. Inte bara tjejer eller bara killar.

Olivia har beställt Ghostbusterstårta och detta har jag beställt av min fina arbetskompis som hon fått i uppdrag att utföra. Ser mycket framemot detta och även Olivia.

Dock har jag inte något fint tårtfat till detta, men till min stora lycka vann jag ett überfint Gerberatårtfat från Kökets Favoriter på eventet jag var på. Färgen var mjukaste rosa, vilket passar mig ypperligt bra.

tartfat

Tycker den är fruktansvärt vacker.

Så idag satt jag här med astmaPetter i soffan och tänkte julen. På maten och bakning och så slog det mig att jag (vi, fast Andy inte vet det) saknar vissa saker i hemmet.

Ja förutom en köksassistent så saknar jag bl.a. degskrapa och något fint uppläggningsfat.

Så idag gick jag in på Kökets Favoriter och beställde ett grått uppläggningsfat från Gerbera. Tänkte det passar bra att stå bredvid det rosa tårtfatet på kalaset, kanske med kakor och bullar på. Och till julafton kan man lägga gröna härliga brysselkål på eller varför inte lite tapas?

7340113916380a

Och så blev det en degskrapa med. Perfekt att dela deg med.

50016_degskrapa

Så nu ska här bakas och fixas.

Så nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *