Nedräkning

Igår fick jag ett sms jag glömt bort. Ja inte smset då, för det hade jag ju inte fått än. Men i det stod att jag hade tid hos tandläkaren för undersökning imorse halv åtta.

Not my cup of tea ni vet.

Men det slutade med att jag fick beröm för att jag borstat bra och hade inga hål.

Wofuckingho.

Om ni bara kunde förstå glädjen som fyllde hela kroppen. Den fylldes till max och till jag betalade för undersökningen och att jag fick höra att lagningen jag har i min framtand (efter en brutal smäll i basket i åttan) är lös.

Han kunde tillochmed flytta på den.

Så det blev att boka tid för fix i höst. Men jag hotade med att jag ville ha morfin, för den sprutan i tandköttet i fram och i gommen är nog bland den jävligaste smärtan jag känt.

Går nog fan hellre med glugg.

Så vi får väl se om tanden håller sig hel över sommaren eller om jag får boka en akuttid för att det visslar om mig i motvind.

Annars då?

Jo nio dagar kvar till semester. Andy har fyra.

På något vis känns det som om semestern redan är över. Det har varit fina dagar och kvällar och vi har hittat på saker. Lite långledigt här och lite där. Så att jag ska vara ledig sex veckor snart är lite obegripligt.

Men självklart så in i bängens gött.

Så för att fira in den kommande semestern gjorde jag inpackning av fötter häromdagen.

DSC01433

DSC01432

Fina fötter till sommaren är något man vill ha då de flashas till höger och vänster. Det stämmer ju som slogan för ngt skomärke säger. Kolla på dina skor / fötter andra gör det. Jag kollar på andras. Mot min egen vilja då ögonen bara dras dit. Jag vill inte kolla på andras förhårdnader och gula tånaglar. Fan heller. Men ögonen vill det.

Så nu ska här fjällas. Lakanen ska bli fyllda med vita flagor som om jag hade mjäll över hela kroppen. Så fin jag ska bli. Denna kommer från Claudia.

Jaja..

Nu ikväll drog jag iväg på träning. Sån jävla urladdning på mage och ben och jg känner redan hur träningsvärken börjar krypa.

Så nedräkning på den oxå.

Men nu..  Dags att äta och ladda för dag två av tio innan semestern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *