När sjukdomarna avlöser varandra

I torsdags fick jag diagnos fibrom och tog lite andra prover om röda utslag jag fått, typ femtio illröda i olika storlek på mage, rygg och ben. Precis som femtio blodkärl i olika storlekar bestämt sig för att spricka samtidigt. Kändes lite obehagligt så vi tog lever och njurprover.

Igår ringde läkaren tillbaka och meddelade att proverna var bra. De röda utslagen hette angiom. Även det en slags godardad tumör tydligen.

Helt ofarligt iallafall.

Sen fortsatte han med att han trodde inte jag hade fibrom på ögonbryn utan istället xantelasma. Detta kommer i stort sett alltid på ögonlock och ögonbryn och kan bero på högt kolesterol /blodfetter.

Så nu måste jag tillbaka och ta mer prover för att utesluta. Såg även på Google att man kunde få dessa vid stress och det senaste året har jag haft den största inre stressen i mitt liv.

Men bra ändå då att utesluta högt kolesterol och skulle jag ha det.. Ja då får jag väl sluta med snabba kolhydrater antar jag (boring).

Man blir ju inbillningssjuk direkt när man får ett påstående om en preliminär sjukdom. Nu har jag ju högt kolesterol och har känningar i bröstet. Såklart. Kan ju bero på spänningar från bröstkorg, men ja ni vet.

Säg det till en människa med katastroftankar.

Men glad ändå att han konsulterade sina kollegor mer om mig och hade mer svar. Han sa även att han skulle försöka deala med sina kollegor att de skulle ta bort dem. (kollade upp privat klinik och det ligger på mellan 2000-9000 kr!!!)

Så återkommer om svar om detta då..

Igår kväll började Olivia känna sig lote tjock i halsen. Hon blev jätteledsen direkt då hon skulle sova hos mormor idag. Direkt efter judon. Vara där länge.

Inatt vaknade hon och grät. Jätteont i halsen. Feber. Allt inställt.

Helt knäckt.

Lilla gumman.

Peppe är frisk som en nötkärna och då kickar det istället in på Olivia.

Men efter att hon fått vetskap om att hon kunde sova över nästa helg istället och att hon skulle få bestämma vad de skulle göra, blev hon glad och erkände att huvudet kändes större än någonsin och att det inte tillhörde kroppen.

Ikväll går jag på middag med loppisgruppen. Trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *