När hinner man kolla på tv?

Dagarna går så himla fort och vi förlänger dem med att vara ute länge om kvällen. Ikväll vattnade vi allt nyplanterat, käkade hemmagjord isglass på altanen och så sprutade jag ned ungarna med iskallt vatten.

Vi gjorde pajer, kycklingbacon och räkdill. Eller vi och vi. Jag. Mest jag. Petter ville vara med men vägrade hälla i nät jag sa att det var lite grädde i äggstanningen. Bara för att han inte gillar grädde.

Men vi åt alla. Alla utom Petter som helt plötsligt inte var hungrig och bara var hungrig på oliverna som han precis lärt sig äta.

Jag har svårt att njuta av det fina sommarvädret när det är gult överallt ute. De där jävla granarna som aldrig kan sluta släppa sig. Fy fan vad de håller på och när ska de sluta egentligen.

Efter jag lagt barnen tog jag mig i kragen och färgade håret. Solen drar ur den röda färgen extremt fort och jag måste köpa en hatt, som jag inte passar i, snarast.

Eller keps. Så Andy inte blir glad då han tycker jag ser rolig ut i det.

Så det får väl bli huckle eller färga håret varannan vecka typ eller bli råttförgad på heltid.

I helgen reser jag bort med mitt bloggäng igen till okänd ort. Har jag packat? Icke.

Packat ngt på p stod det på inbjudan. Något på p som vi kommer ha nytta av på kvällen.

Själv kommer jag direkt att tänka på p:na i Sällskapsresan. Prit pesetas ppiller och pass. Kanske något av det blir passande.

Testade iaf en ny hårfärg idag. En knallröd från Ica kvantum. Blir intressant imorgon när jag vaknar och ser hur det ser ut. Lite mer spännande så.

Well Well.

Dagarna går fort.

Vem sjutton har tid att se på tv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *