Julklappstips för henne

Jag har redan fått sådan julfeeling att jag har lust att börja julpynta redan nu, men håller mig ordentligt. Känns som jag kommer tröttna och lura barnen att julen är nära avstående om jag börja pynta fem veckor innan det verkligen händer.

Men inget kan hålla mig ifrån att köpa julklappar, så jag tänkte dela med mig av mina just nu hetaste tips.

Först ut är smycken från Line by evany.

dsc02432

dsc02378

Ett svenskt varumärke som gör nickelfria smycken tillverkade i rostfritt stål. Kvinnliga och med en touch glamour. Riktigt bra pris för fina smycken.

dsc02425

Klocka från Denzel of sweden. Här kan man matcha hur mycket man vill. Enkel urtavla. Urtavla med blingbling. Tvåfärgat band eller enfärgat. Man kan enkelt byta ut armbandet om man råkat köpa fel färg till riktigt bra pris.

dsc02430

dsc02340

Nya köksredskap. Redskap som underlättar matlagning älskar jag. Jag har både införskaffat det gröna plastlocket ni ser nedan till vänster som man lägger på kastrullen när det kokar och VIPS så kokar det inte över. Älskart.

En annan bra grej är vitlöksrivaren.

dsc02421

dsc02423

Inte en tår i ögonen och enkel att använda och göra rent. Man kan säkert använda den till både chili och andra heta saker och peta sig smärtfritt i ögonen efteråt. Dessa två hittar man hos Hamonoya-europe.com

Sen återigen sminket från Ebenhorn. Riktigt bra smink till väldigt bra pris.

dsc02414_1

Technic.

20161113_153816

Beställde även kläder åt min brorsdotter från Silverjungle.fi Ekologiska kläder från Finland. De har även hemförsäljning, men det är ju inte ett alternativ haha

Köpte gul mössa och gula vantar åt min syster förra året i födelsedagspresent och det är så fint. Så jag beställde faktiskt en likadan mössa fast svart åt mig själv.

Tycker de har riktigt bra priser på kläder trots att det är ekologiskt. Det gillar jag. Fraktfritt över 1000 kr och leverans tar ca 1-2 veckor.

Hittade även en hel del på deras rea, så där blev det bl.a. ett par baggy armébyxor åt Olivia för dryga hundringen. I like it.

Så.. dagens tips. Ska lägga in länkar, men funkar inte genom telefonen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *