Idyllhelg

Vi har haft en superhärlig helg med mamma här hemma hos oss. Så roligt att hon sov över hela helgen.

Igår tog vi en spontantripp till lillebrors sommarstuga och hälsade på.

Delegerade enkelt ut uppgifter såsom gräsklippning och trimning. Själv gick jag och satte på kaffe och senare var jag första grillare.

20160611_131246

Gjorde även andra viktiga sysslor inomhus som att måla barnens naglar med nya färger från Claudia Faby nails -music. Fick superfina färger på senaste eventet och dessa skulle definitivt med på vårt egna spontansommarstugaevent. Pluspoäng på att lacket torkade fort så barnen kunde posera för bilder sen.

DSC01313_1

DSC01315_1

DSC01323_1

DSC01322_1

Sen fick alla utom jag och mamma en briljant idé att de skulle bada i den iskalla sjön lite längre bort. Javisst sa jag och skrockade iskallt inombords.

Bada med barnen du sa jag till brorsan och gick hånfullt med ned.

Och såg kanske den mest idiotiska grinden just nu.

DSC01383

Och visst badade de små liven…  Petter till knäna, Olivia och Smilla till bröstet och Pontus lyckades doppa sig. Dock kunde han inte prata under tiden utan fick bara ur sig väldigt höga ljud.

IMG_20160612_075209

DSC01359

DSC01374

DSC01380

Barnen ville absolut inte med hem utan skulle prompt sova kvar, så vi tvingade in dem i bilen med löfte om att de kommer till helgen igen. Köpta löften funkar gott de.

Idag åkte vi till den stora loppisen på I2 och köpte en bok om en som hette Petter och en trollerilåda åt Olivia.

Väl hemma väntade Andy otåligt på oss och vi blev fulltaliga. Perfekt att äntligen vara två igen som kan torka när barnen bajsat och någon att vara sur på när man sovit dåligt. Kärlek deluxe.

Hängde ute en stund och barnen cyklade och körde sparkcykel. Hade lyckan att träffa dagiskompisar åt barnen i lekparken, så jag kunde sitta på en bänk och självtorka efter att ha sprungit efter sparkcykel och trehjuling.

Insåg också att Petter lyckats komma på hur man gör fart själv på en gunga och log av insikten att det kommer bli en bra sommar.

Nu nattar Andy barnen och jag kollar på Modern Family.

Perfekt avslut på en perfekt helg.

DSC01297

DSC01299

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *