Hur skönt?

Hur skönt är det inte? Jag pratar såklart inte om att ställa fram klockan en timme. Nej sån skit tycker jag vi skulle ha slutat med för länge sen.

Jag pratar såklart om att det inte är så himla kallt ute. Så gött att bara ta på fleecebyxa, fleecejacka och vindjacka. Tunnare skor. Tunnare mössa.

Sweet life.

Älskart.

Älskar även att ungarna kan ha samma vindkläder från Isbjörn of sweden som de hade förra våren. Välanvända och borde vara slitna, men icke. Förstår att de kan ärva i tre fyra generationer.

Så de klädde vi på oss idag och drog till lekparken i skogen som barnen kallar den. Ligger typ bredvid.

DSC_1610

DSC_1611

DSC_1612

DSC_1614

DSC_1620

Men vad jag tröttnar fort på lekparken. Särskilt när jag är där själv med barnen. Olivia vill klättra. Petter vill gunga. Vägrar lära sig hur man gör fart själv. Inte lika kul säger han. Det tycker jag säger jag.

Övertalade dem efter 1,5 timme att vi skulle kolla film och de skulle få påskgodis om vi gick hem. Lättköpta barm som man har sitter vi här i soffan och kollar Frost. Barnen käkar godis och jag ett torrt kex.

DSC_1617

One Comment

  1. Mina barn är som allra bäst utomhus. Igår två och en halv timme idag bara en i blåsten. Det är när vi går in som det kör ihop sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *