Hashtag Det går bra nu

Olivia har haft feber, rätt så hög i tre dagar. Igår natt vaknade jag bredvid en brännhet unge. Så varm att jag inte ens vågade ta febern utan tog beslut om direkt ge ipren utan att passera gå.

Andningen var bra och hon var kontaktbar så att se de siffrorna på tempen hade inte varit bra för någon av oss.

Tänk vad mkt coolare man blivit på dessa år som förälder. Hade det varit för fem år sen hade jag lätt tagit någon gång i timmen.

Men nu.. Jag bara.. Äsch hon är varm. Ger lite ipren. Så cool…

Gårdagen var hon rätt däven, men idag så uttråkad. Började gråta några gånger av ren tristess. Trodde i vår enfald att hennes feber började avta, men nu börjar det närma sig 40 igen. Så vi har tid på vårdcentralen klockan åtta för koll av ev öroninflammation eller halsfluss.

Jag var ute vid tio imorse och började skrapa solsidan av huset. En torr lång jävlig sida. Fyra timmar senare var jag klar efter att ha skrapat, sandpapprat och borstat.

Så jag tog en kaffe och gick sen ut och målade en liten sida av huset.

Andy hade mer inomhusmarktjänst och tvättade. Nu är han ute och oljar och grundmålar.

Råkade sätta mig ner i soffan en sekund nu och känner att benen är möra. Fröken höger är trött och hjärnan lite snurrig.

Men måste verkligen dammsuga. Iallafall nedervåningen. Igår var vi vakna till halv elva och bara försökte städa. R vi hinner inte med.

Definitivt inte med två barn som är aktiva och inte självgående. Lite mindre nu dessutom när de märker att vi inte.är så himla roliga att ha att göra med. Helt plötsligt har de glömt hur man torkar stjärten efter toabesök och har glömt var frukten står. Så de får helt enkelt självtorka och vara hungriga.

Skämt åsido..

Fy fan vad trött och less jag är på detta.

Igår upptäckte vi (Andy) dessutom ruttna träfoder uppe vid taknocken. Träfoder som är skyddat under tak. Alltså kommer fukten inifrån.

Hashtag det går bra nu.

Spyr.

Så ska man inte ta ut någon jävelskap på förhand, men hur lätt är det tänka positivt i en sån situation och upptäckt. Och när dessutom vårt försäkringabolag säger att det är svårt att få ut något på.

Spyr lite igen.

Längtar framåt. Tills jag kan köpa den där dyra goda cavan. Dricka upp hela själv för att fira att vi är klara.

Shit vad full och glad jag kommer vara.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *