Ekologiska produkter från The Pure Box

DSC_2069 DSC_2068För en vecka sedan fick jag hem min första box från The Pure Box. Jag har faktiskt väntat på detta. Att det ska komma en box med hemleverans med ekologiska hudvårdsprodukter.

Så vad innehöll då boxen?

En anti-aging dagkräm från Cicamed, en stor puderborste från Ecotools, en anti-aging toner från Nonique, en ansiktsolja från Me Anima och en badsvamp från Ecotools.

Som sagt.. en vecka sedan jag fick hem dem och jag har provat alltihop.

Min första känsla är att jag har blivit helt förälskad i dagkrämen. Många av mina tidigare dagkrämer lämnar en tung hinna efter sig ansiktet så man känner sig fet. Den här är fräsch, luftig och man känner verkligen att hela huden andas. Den innehåller bl.a. ekologiskt sheasmör, jojobaolja och kokosolja. Tillsammans med en användning innan av toningen känner jag mig fräschare än förut. Det doftar gott och jag ”känner inte huden”, om ni förstår vad jag menar. Man ska smörja in dagkrämen på ansikte, hals och dekolletage, men jag blir för snål för att smörja in bröstet, så jag håller mig till ansiktet. Detta är en ansiktskräm jag inte vill ska ta slut. Storfavorit!

Ansiktsoljan har jag inte fått riktigt bukt på än, hur och var man ska smörja in sig. Det fungerar i alla fall som en fuktbomb och ger en fin lyster. Jag som har torr hy överlag skulle behöva denna olja över hela kroppen, men jag håller mig till ansiktet så det räcker längre ;).
Båda produkterna från Ecotools är enormt mjuka och det känns verkligen att det inte är något ”skit” i det. Puderborsten innehåller dessutom bra för de som har allergier. Den är fri från taklon som är allergiframkallande. Handtaget är av bambu.

 

Jag gillar i alla fall denna box och ser med spänning framemot nästa månads. Mer eko i mina badrumshyllor! Kan inte bli bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *