Dags att ladda för kalashelg

Jag kan inte för mitt liv förstå att vi har en tjej som fyller 6 år på måndag. Antar att man kommer känna samma känsla vid varje födelsedag så länge man lever.

Dock så märks det i hennes utveckling. Nog sjutton har vi en större tjej mot för ett halvår sedan. Hon har gått från att vara liten till en lite mer tuffare och kaxigare tjej. Jag antar att minitonårstrotsen är på ingång.

Sen att hon börjat fritids och skolan och hänger med äldre kompisar gör ju självklart sitt.

Olivias kalas började jag planera för ett par månader sedan. Vi har hyrt lokalen där jag tränar zumba och min zumbalärare Banke ska hålla i discot vi bestämt att ha.

Så himla roligt ska det bli. Vi har bjudit hela klassen och det känns fantastiskt bra att kunna göra det. Sen att alla kanske inte kan komma är en annan sak.

Anmälningarna har börjat komma in, men vi kunde ha fått stått själva där på lördag då en pappa upptäckte att jag skrivit fel adress på inbjudan.. Jag blir så trött. Jag trippelkollade adressen på hitta.se och eniro och skrev adressen som kom upp. Och nog sjutton blev det fel.

Så som jag är fick jag maila ut till 30 pers den nya adressen.

Ja man ska ju göra sitt namn liksom när det är nya föräldrar som ska lära känna en. VimsigaJoi.

Tårta har jag beställt av en arbetskompis. Hon har fått i uppdrag att göra en Ghostbusterstårta med slimer och så. Good luck säger jag. Igår berättade hon att Tårtpinglan i stan inte har öppet förrän imorgon heller, så det blir bråda kvällar att göra gubbar ;)

Så det var lördagen.

Söndag kommer hela tjocka släkten, ja de som kan, hit. Klockan 12 börjar kalaset och då bjuds det på korv med bröd och så fika. Tyckte jag köpt på mig en hel del körv idag men när jag skrev upp antalet personer som kommer, så nog sjutton blev det för lite ändå.

Måndag är det kalas dag 3. Men en mycket lugnare sådan. Själva födelsedagen firar vi själva, vår egen familj och lilla Livan. Petter har lussefirande på dagis på måndag och jag tror att Olivia trivs med det för då får hon grattis där med ju. Men sen blir det hem och ha myskväll.

Presenterna vill hon ha i sängen tillsammans med en tårtbit på morgonen sa hon. Får väl se hur det blir med den saken. Kanske kan nöja sig med varm choklad och en lussebulle om vi har tur.

Dags att ladda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *