Dags att inse att man blivit äldre

När jag slutade jobbet stack jag till apoteket för att hämta ut mediciner. Mer pollenmedicin åt mig och Andy, men även lite mer medikamenter, för det kan ju vara bra att ha… Gjorde jag aldrig som ung. Hade jag inga Alvedon hemma vid bakfylla eller Ipren vid mensvärk fick jag handla då eller leta i handväskor och hoppas på att det hoppat ur en där.

När jag åkte för att hämta Andy på jobbet kom jag på mig själv med att byta kanal från mix megapol till typ lokalradion och satt och lyssnade på ”en intressant” föreläsning om att det ska finnas en utbildad allergi och astmaläkare på varje vårdcentral, vilket det inte gör.

Asså hallå hur gammal är jag? Inte nog med att jag tyckte det var intressant jag satt även och skrockade och sa kommentarer såsom ”jo man tackar jag” och liksom fnös.

Idag hade jag även på mig mina nya fotriktiga skor från Syster Jane. Dessa är mjuka träskor för oss som går och står mycket i jobbet. Check på fotriktiga skor.

Dröjer nog inte förrän jag kommer i nylonstrumpor som går till knäna och att jag gör mina egna marmeladkulor utan socker.

När hände detta? Har det sakta smugit sig på eller är det så nu när man närmar sig 40?

Men nej Lisa… Någon Dramaten blir det inte snart.

2 Comments

  1. Lisa

    Haha!! HUR kunde du liksom veta innan att jag skulle skriva det… Du missar nåt kan jag informera. Kanske när du närmar dej 50 istället då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *