Dags att fundera på julklappar

Snart stundar Ullaredsresan och jag är LADDAD. Har ännu inte börjat skriva lista, så himla rockigt av mig. Känner att jag lever lite på kanten – living on the edge. Jag har inga idéer än så länge på något till barnen och då ska jag även fixa 24 paket till paketkalendern.

Ja men good luck till mig på den.

Folk frågar vad barnen önskar sig.. Ja.. fan vet..

De säger helt fantastiska saker.. Bilar och tvspel.

Men allt däremellan då?

Folk frågar : vad leker de med?
Ja.. typ allt. Inget som de verkligen är fast i, förutom Olivia just nu som älskar pyssel.

Så kanske en sån där stor pysselbox från Panduro vore bra?! Fast det har de väl inte på Ullared.

Nej fy.. iår tycker jag det är svårare än någonsin faktiskt.
Man har ju köpt fel i många år och se en dyr julklapp eller födelsedagspresent bara stå och kosta pengar gör mig irriterad. Inte på ungarna, men på mig själv.

Att jag inte bara köpte något annat. Men vad skulle det ha varit isåfall.. haha suck

Jag glömmer bort titt som tätt att Olivia faktiskt får en biljett till Marcus och Martinus, fast så har vi ju hennes födelsedag i december att täckas upp för också.

Sicken röra.

Jag har för mig att jag hade full koll på min egen önskelista när jag var liten. Noga inringat i Lek&Bo:s leksakstidning. Här sker liksom inte detta. Kan ju bero på att vi inte har någon reklam iochförsig …

Har ni tips på julklappar till en 6 -åring och en 4- åring så säg till.

Just nu har jag dessa förslag.. Ja just idag alltså. Imorgon kan jag ha glömt:

Målarstaffli

Pysselbox

Kläder

Träningskläder

Något spel?

Tvspel?

 

Hit me with your best shot.

 

8 Comments

 1. MariaM

  Lego, alltid massa lego, ständiga önskningen här :) Men min blivande 6-åring har också önskat sig en kickbike, så det kommer han att få. Och en pruttkudde. Blir alltid en favorit hos alla barn känns det som (om ni inte redan har).

  /Maria

  • admin

   Kanon!! Pruttkudde e bra. Gillart. Här leks med lego i omgångar så om jag köper.. Kommer de leka då verkligen. Hmm jag är skeptisk

 2. Sandra

  Jag hade samma problem iår. Tre barn och inte en susning om vad jag skulle köpa. (Körde Ullared förra helgen) Tjejen på fem fick till slut spel, radiostyrd bil, lego och en snöbräda. I paketkalender som jag ff saknar runt 10 paket/barn till, får hon en del pyssel, pennor och hårsnoddar. Tidigare har jag oftast köpt dem någon film men nu ser de ju allt på netflix och liknande..

  • admin

   Ja vi kör ju mkt viaplay men faktiskt kollar de ff mkt på vanliga filmer i sina dvder. Jag köpte kritor på netto häromdagen som man kan rita på stenar med Olivia älskar stenar och kritor. Så winwin på den. Tack för tips återkommer om jag har några haha

 3. MariaM

  Ett tips till; vår 6-åring fick en experimentlåda, vilken han verkligen älskade. Hittade dock bara en som var från 8 år, men han och pappan har suttit och experimenterat och pysslat och haft lika roligt båda två!

  • admin

   Ja vi har en Beppes experimentlåda.. är det den?
   Ska ge dig tips när jag kommer från ullared.. kanske trollerilåda? Olivia har kommit på att hon önskar sig verktyg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *