Box per post

Nuförtiden finna det otroligt många olika boxar att få hem i brevlådan. Det känns som många företag verkligen fattat grejen att skicka ut produktprover/pressprover för att få oss konsumenter att få upp ögonen för nya eller nygamla produkter.

Jag har den sista tiden testat ett par stycken.

Här kommer mina recensioner:

Womsaboxen var först ut under augusti /september att skicka ut sin Back To work box. Den första av många boxar framöver. En box för oss som bloggar och kör instagram, så in på Womsa.se och håll koll när nästa kommer så ni kan boka er!

img_20160916_165420

En box fylld med härliga produkter: hårolja från rapunzel, nya loka crush smaken, ekologiskt te, sugrör och instagramlappar för fest och kalas, badborste och kex från Belvita. Tyvärr var alla mina kex totalt krossade när de anlände så det var ju bara att slänga, men goda det vet jag att de är sedan tidigare.

Sedan kom september månads pure box. Den ekologiska hudvårdsboxen jag får en gång i månaden.

dsc_2160

Innehållet var ekologisk ricinolja. Hjälpen för att håret ska växa snabbare. Ricinolja ska stimulera hårsäckarna och ge håret rätt förutsättningar för att växa snabbare. Denna har jag satt Andy på att testa.

Ansiktskräm och toner från Gaia. Gaias produkter innehåller botaniska extrakt och vårdande ekologiska oljor.

Weleda handkräm. Baserad på ekologisk nattljusolja som stärker huden med intensiv näring och återställer fuktbalansen.

Cerat med blåbärsextrakt från Rosenserien. Ceratet som kan användas på hela kroppen och dess torra fläckar. Ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Detta cerat gav jag till mamma som har skör hud efter cellgiftsbehandlingarna och hon gillade den skarpt. Dessutom luktar den ju väldigt gott.

179 kr/box kostar detta.

Nästa box för test är Yarnmail. En annorlunda box för den som gillar att sticka eller vill lära sig att sticka. För 249 kr plus frakt kommer det hem varannan månad garnnystan,stickor och en väldigt enkelt förklarad mönster om hur man gör.

Även här fick mamma ta del av utskicket och hon har redan satt igång att sticka med det mjuka garnet.

screenshot_20161101-192403

dsc_2284

Utskicket innehöll rundsticka nr 7, 1 nystan peruvian highland wool och 2 nystan iris; alpacka/ull/nylon.

Sån här halsduk kommer det bli när mamma är klar.

Kul idé eller hur!

När vi var på eventet fick vi ju även möjligheten att baka /göra efterrätt med Bakboxen.se Deras idé är att alla kan baka. i boxen de skickar ut en gång per månad kan man välja att få den lilla eller stora varianten (380 kr eller 190 kr).

I varje box får man recept, ingredienser och tillbehör.

Kul grej!

dsc02364

dsc02361

Lag efterrätt fick göra dessa två varianter. Och jag har ett ord att säga -HEAVEN! Så otroligt gott! Lag efterrätt verkade tycka det var enkel beskrivning att följa för resultatet..  Ja ni ser ju själva.

Bakboxen är något jag verkligen kan tänka mig testa. Tycker verkligen det känns kul att även tillbehören skickas med i boxen, för allt har man ju faktiskt inte hemma när man ska baka ibland och visa sig på styva linan ?.

Kan man hoppas på en Kitchenaid i ett utskick?  ?

Smakbox är en annan kul idé för oss som gillar mat och även är nyfiken på nya produkter men vågar inte testa, för att man inte vet om man kommer gilla. Och därför känns det inte bra att man köpt det. Här kommer det hem en Smakbox med ca 15 nya produkter eller varor för 199 kr. Värde 350-450 kronor.

Jag fick chans att testa Smakbox och jag upplevde det som öppnandet av ett smörgåsbord.

dsc_2256

Många av produkterna som var i hade jag aldrig köpt om jag sett dem i affären,av rädsla. Tyvärr var det en del saker i denna box som jag inte tålde,men de fick mamma ?.

Favoriterna var iaf den nya granolan från Frebaco. Minus dock att förpackningen är endast fylld till hälften. Då tycker jag man kan förminska förpackningen istället. Känns lite lur. Kantarellchipsen från Svenska naturchips var To die for. För en chipslover som mig kändes det som att äta en kantarellmacka med crisp. Så goda! Dessa tar jag med till Ullared imorgon. Även godisnyheten Skumma grisar var kul. Skumgrisar med lite hårdare tryne. Gött.

Kul idé även här.

Har ni någon box att tipsa om?

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *