Bloggarna i city goes hotellvistelse

Efter att vi hade lagat trerättersmiddag med de suveräna kockarna på Stadshuskällaren tog vi taxi mot Clarion Stockholm Skanstull. Där checkade jag och hetingen Jenny in i vårt dubbelrum och hittade lite goodiebags på rummen med lite pressprodukter.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-05-10

Goda ljuvliga små praliner från Österlenchoklad väntade på kudden.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-05-27

Doftljus med mera från bland annat Design4rooms fanns i påsarna.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-05-20

Morotskolja från Rosenserien och Chokladtvål + läppsyl från Klockaregården. Ser framemot att testa morotsoljan! Chokladtvål och chokladlypsylen går åt hårt här hemma. Båda barnen och jag tycker det känns lite busigt att gå och lukta choklad. Man liksom äter det fast ändå inte.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-05-38

Efter att vi grottat ned oss i våra påsar svidade vi om till bikini och drog iväg. (ovan bilder ärligt snodda av Jenny)

Vi var nämligen inbokade på deras spa-avdelning. Bastu och bassäng. En stund hade vi med oss Rönnlunds foto, men de fick inte ta kort när det var andra besökare där.

Men några fina bilder fick vi iallafall till.

 

Sen kände vi väl spontant att vi inte var på rätt ställe. Vi blev hyssjade av personalen att vi skulle vara tysta och inte skratta så mycket, men par som fullkomligt gränslade och hade förspel i bassängen fick hålla på.

Inte okej för oss, så vi tog en bastu och gick vidare. Skittråkigt faktiskt.

Under kvällen hängde vi i Nettan och Jessicas svit och tävlade lite och jag hade bl.a. lyckan att vinna urfina örhängen från Namnsmycken.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-06-38

En av oss gick hem med hela denna fantastiska produktbag från Yves Rocher.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-05-49

Denna gryta från Le Creuset fullkomligt skrek vi alla efter, men Aja vann stora priset här och gick lite tyngre hem efter denna söndag. Hon är väl värd det. Inte heller fatet från Sagaform med design av Pernilla Wahlgren blev mitt, men men.. så nöjd ändå.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-08-26

Klockor från Denzel of Sweden åkte vi hem med allihopa och jag en vit.. yeah me! Jag gillar enkelt och snyggt som passar till allt. Mycket nöjd.

Efter detta hamnade vi på Eatery Social. Menyn som var förutbestämd skulle vara av det lite hetare slaget sa servitrisen. Lite hetare..

Det var nog bland det hetaste jag ätit i hela mitt liv. Jag som inte gillar stark mat alls, hade svårt att få ned detta i min strupe. Allt brände. Till detta hade vi beställt in en margarita. Ja ni som känner mig vet ju oxå att jag inte är ett fan av tequila, så ni kan ju förstå vad lite hetare och tequila betydde här… Mycket riktigt – REJÄLT starkt. Oh my god!!

För varje svälj, munsipp och liknande jag tog fick jag kväljning och så tillsammans med den starkaste förrätt jag ätit hittills i mitt liv, så kan man säga att det brann i min mun.

 

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-07-10

Varmrätt på det som inte heller gick av för hackor. Till det valde jag istället en av deras egna öl.

skarmavbild-2016-10-30-kl-20-08-05

Fantastiskt god!! Frågade direkt om den fanns att köpa på systemet, men icke. Dit var man tvungen att komma igen om man ville ha fler och ja .. det skulle jag lät kunna göra.

Vi hade som vanligt en riktigt rolig dag och kväll tillsammans och medan jag och Jenny knoppade in i tid, var det några som badade bubbelpool inpå sena natten.

Underbara härliga gäng, vad jag tycker om er.

Tack till Jenny för snoingen av vissa bilder. Puss

Kvällens sponsorer:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *