Att planera och hitta tillbaka till livet

När man är hemma och lite orkeslös, kan man ändå försöka planera lite och hitta tillbaka till små glädjeämnen man har, men kanske försummat och förträngt. Skitit i helt enkelt.

Tittar jag på 2017 just nu, har jag en del planerat. En hel del tomt, vilket är skönt, så man kan vara spontan.

Första kvartalet fyller jag 40. The big 40. Så då har jag tänkt ha öppet hus en helg. De som vill fira mig och komma på kalas får göra det. En dag. No more no less. Inte en massa födelsedagar, utspritt på flera dagar eller veckodagar. Det orkar vi inte med. En dag. Punkt.

Om en månad blir det konsert med Marcus & Martinus i Globen. Jag åker med barnen och lillebror åker med sina. En natt på hotell och en ordentlig skrikkonsert står vi inför. Kul.

Går vi in i andra kvartalet kommer vi till Tough Viking loppet. Hur i helvete jag ska fixa det är en gåta, men jag har en plan bara jag blir frisk. Jag ska lägga upp ett träningsschema och sen kötta på. Jag ska tillochmed börja träna tabata hemma, vilket är not my cup of tea. Hatar det, men får väl fan tvinga mig själv då. Sen måste jag börja med min hatgrej nummer två – löpning. Antar att det blir ett måste då banan är 8 km lång. ÅTTA. Jag springer nog inte ens 1 km utan att stanna. Pust.

I juli bränns min 40 års fest av. Barnfritt med chartertema. Jag har idag suttit och googlat och skrivit ned lite stödord vad jag ska fixa. Själva festen känns dyr så jag måste börja klicka hem lite saker snart. Tänker shoppa på Ali Express och fynda lite billigare attiraljer. MÅSTE sprida ut våra utgifter, för här kan det lätt springa iväg.

Satte mig med inbjudningslistan förut och konstaterade att jag inte kommer kunna bjuda alla jag vill. Jag måste dra ned. Fokusera på de närmsta i mitt liv och plocka in några gamla godingar från förr. Hitta tillbaka till livet.
Jag vet att jag lovat flera på fyllan att de kommer bli bjudna, men hoppas alla förstår när det väl kommer till kritan att det inte funkar.

Sommar och sol annars i kvartal nummer 2. Måla färdigt hus och göra upplevelser med barnen.

Sen kommer kvartal tre och fyra vilket är tomt.

Ullared och eventuellt nytt kök eller bara nytt kök helt enkelt.

Bland detta kommer även en del hemligheter plus att 2 av mina finaste vänner ska ha barn i de första kvartalen.
Jag ska hänga mycket med min mamma och min familj.

År 2017 blir att ta tillbaka kontroll och fokusera på de som verkligen betyder något. Som vill ha mig i sitt liv och tycker om mig för den jag är. Något annat är idiotiskt.

Livet är för kort för att fylla det med falskhet och tomhet.

Vad har ni för planer?

4 Comments

 1. Åsa L

  Ska du beställa från Ali så gör det NU eftersom nästan allt kommer från Asien och mycket skickas med container. Jag beställde halloweengrejer i augusti och det va på håret att allt han komma! Vart ska du köra tävlingen? Funderar på att anmäla min unge till barntävlingen. Aldrig att jag skulle köra själv (och då har jag både gjort lumpen och sprungit tjurruset!) Men heja dig!!!!

  • admin

   Mm jag vet. Beställde peppes wallstickers där. Vissa dröjde extremt lång tid. Men behöver få lön först pust.
   Tror det är i slottsparken eller skogen eller vad det heter. Tror det var på två ställen.
   Gud noll koll. Förnekar in i det längsta.
   Lumpen var jag oxå inne på att göra länge..
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *