A womans best friends

Det har flyttat hem en hel del underbara nyheter till mig den senaste tiden. Inte nog med att vi fick en underbar resa med TallinkSilja, Sarianne och Aja hade även fixat presenter åt oss att ta med hem.
PICT_20160314_183451

PICT_20160314_183502

Låt mig börja presentera pläden. Det är inte vilken filt som helst. Det är PLÄDEN. Jag har länge funderat på att köpa nya filtar, men nu lägger jag ned det. Det är den mjukaste, skönaste filt jag haft på mig. Den är stor, fluffig och alldeles… alldeles underbar. Vi nästintill slåss om denna underbara uppenbarelse i soffan, men jag har kommit på att man får plats en vuxen och två barn under samma filt. Lagom det! Filten är från Hemsidan Design och är i mjukaste lenaste fuskpäls. Jag vill bo i den, klä mig i den. Längtar hem till den. To die for! Önska er en egen nu! Dessutom ursnygg att hänga på soffan.

Nya underkläder från Pierre Robert. BHn är helt bygellös vilket är min första någonsin, skulle jag tro. Älskar Pierre Roberts underkläder, har deras sportbh och trosa sedan innan och de är underbara vid träning. Inga sömmar som spänner eller skär in. Även denna bh var underbart skön. Trots avsaknaden av bygel, men jag gillade det faktiskt. Blir nog att köpa en vit också.

Chokladen är ett kapitel för sig. Chokladen är bra för huden. Chokladen innehåller ett kraftfullt extrakt som utvunnits från alger för att skydda huden mot åldrande. En choklad om dagen är bra för huden. Rimmar ju lika bra som ett äpple om dagen.

Inovativt och riktigt roligt att få.

Glitter från Glitter kom i fina presentförpackningar. Noga utvalt till var och en. Jag gillar verkligen mitt halsband. Det är jag. Det är vardag och fest. Det är vardaglig fest. Det är festlig vardag. Passar perfekt till bara underkläderna eller hur ;) Andy whishes… haha

A woman needs a Little bling in a her Life och jag har fått mitt.

Tidning från Tidningskungen och en kvinnas bästa vänner är kompletta. Allt vad jag behöver och så lite egentid på det.

PICT_20160314_183513

PICT_20160314_183535

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *