Vardagspusslet

När man är hemma igen från en helg från familjen, dras man snabbt in i de gamla familjerullarna igen. Det ska planeras mat, handlas mat, packas för dagis och sortera tvätt. Det är konstigt att efter man packat upp resväskan är allt som vanligt. Som om man drömt allt och varit hemma hela tiden.

Imorse betedde sig barnen som om det är de som nattklubbat under helgen, vägrade gå upp. 20 min tog det att väcka Petter och 25 med Olivia. Andy sållades in där emellan.

Även fast man varit ute och rumlat runt, väntar inte klängande barn och karl på att sjöbenen ska stabilisera sig.

Det är alltid skönt att komma hem, men fasiken vad skönt det är att åka bort ibland. Man återhämtar sig, skaffar kraft och pepp att fortsätta med livet. Oavsett hur det ser ut.

Idag ska jag ladda för zumba. Oavsett hur det känns. Jag längtade faktiskt efter träning i helgen och det känns bra att man kommit över tröskeln. Ja ni vet tröskeln som det står nej!!! Inte träning… Du tränade ju i förrgår. För helvete när ska vi vila.

Ni vet den tröskeln.

Så hem och pussa barn, fixa köttfärssås och spaghetti och hänga en färdig tvätt, så har man roddat iland den första dagen på denna vecka.

Tvära kast i livet.

cropped-IMG_20160202_072724.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *