Isbjörnar är vi allihopa

I våras fick vi hem barnens nya vind och regnställ från Isbjörn of Sweden. Vi har haft vinteroverallen förut, vilken vi är så nöjda med och nu var det alltså dags att testa regn och vindstället.

Det första som slog mig var att det var väldigt lätt material i jackorna. De vägde ingenting. Perfekt för barn som behöver vara rörliga oavsett var de är någonstans.
Olivia fick en klarröd och Petter en klargul/grön. Mycket bra färger så man syns i skogen!

DSC_1612

DSC_1620

 

Iochmed att materialet är lätt och tunt blir de inte ”tjocka” om man behöver ha en fleecejacka under. Huvan är riktigt smart, då man enkelt kan ställa in hur långt ned i pannan/ögonen man vill ha den. Med ett kardborrefäste kan man enkelt lyfta lite på huvan, så man ser ut även om det regnar :).

Byxorna som hör till är svarta. Ordentliga och rejäla. Mycket rejäla hällor vid benslut som även dem är ställbara. Dragsko i midjan. Rymliga. Springvänliga.
Vi har använt dessa i ur och skur, skog, vatten, vind. Klättrat i berg (stenar) och träd. Vi har nästintill tränat Parkour i dem och de kan röra sig totalt obehindrat. Något som inte är helt lätt i regnkläder annars.

Dessutom har de fortfarande kommit hem osvettiga och torra. Så jäkla bra kvalité ! Tätt överallt. Hög krage,

Och svenskt! Mer miljövänliga i både tillverkning och material.

Jag älskar dem. Som tusan dessutom.

Skulle gärna se att de gjorde till vuxna. Det saknar jag i sortimentet. Rätt så avundsjuk på dessa plagg.

Kan tipsa om att dessa jackor just nu är rea på 499 kr på Isbjörns hemsida. Här.

Värt varenda peng.!

 

Dagens bästa tips.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *