Att ha fixat julklappskalendern

Även fast jag svurit över att jag tog på mig att göra en paketkalender. är jag så himla glad över att jag faktiskt gjorde det ändå. Och även fast jag är emot överkonsumtion, så är det förbannat kul att ge dem ett litet paket varje morgon. Särskilt då Olivia är morgontrött, men gissar att hon kommer studsa upp som en boll imorgon bitti. Hon har för övrigt tokladdning för december. Det är ju liksom hennes månad. Födelsedag, kalas och julafton. Kan ju inte bli bättre än så.

Hon har tidigare varit ledsen över att fylla sist, men jag har förklarat för henne att egentligen är det jättebra, för alla hennes kompisar har ju redan fyllt år och fått sina presenter. Hon däremot, har alla sina kvar och det är ju jättebra. Det fick henne genast på enormt mycket bättre humör.

Igår skickade jag iväg Andy för att fixa de 3 senaste paketen till juklappskalendern. Jag hade skrivit glitterpennor, såpbubblor och typ ballonger. Han gick in på Willys och kom ut med kritor man kan rita på kläder med, kalasvisselpipor och partypoppers som rekommenderas från 8 år. Fasar nästan för den 23:e när de ska öppna den julklappen.

Paket 24 blir en vanlig julklapp och de valde jag ut från Krabat.

TV284_Ice_LolliesTV274_ICE_CREAM_SUNDAEE_(BL) (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underbara träglassar som man aldrig blir tjock av.

Så igår slog jag in de sista paketen inför julkalendern. Min idé att ha ett hjärta i köket och hänga upp paketen i, krossades när dessa var slut på Nille i lördags.

Men istället hällde jag ut barnens mjukisdjur som låg i en korg från IKEA. Klädde runt den med ett rött sidenband och lade i paketen. Huller om buller bland paketen lade jag i Ledljus för utomhusbruk. Blev kanonfint.

12289557_10153847515904225_1019356578958835783_n

Imorgon smäller det. Paket nummer ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *